Kylie Jenner se pridružila Kendall Jenner kao najnoviji ambasador brenda Adidas

0
985
kylie jenner adidas ambasador
Photo: Instagram @kyliejanner

Sve u porodici je okrenuto ka jednom sportskom brendu i to Adidasu. Kylie Jenner je najnoviji član ekipe Kardashian-Jenner koji se udružio sa sportskim brendom Adidas.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

A D I D A S #FALCON #ADIDAS_AMBASSADOR #CREATEDWITHADIDAS @ADIDASORIGINALS CHECK OUT ADIDAS.COM/FALCON

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Dvadesetpetogodišnja lepotica podelila je na svojim društvenim mrežama da je potpisala ugovor sa nemačkom kompanijom za sportsku robu, najavljujući da je izuzetno uzbuđena jer će se pridružiti timu. Naravno, u njenom postu se nalaze i ružičaste patike Falcon i muzika Travisa Scotta u pozadini.

Starija sestra Kylie-a, supermodel Kendall Jenner, predstavljena je kao član Adidas tima prošle godine a njen zet Kanye West ponosno proizvodi svoje Yeezy patike sa Adidasom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Kylie is an ambassador for Adidas💪🏼👟 #adidas

Објава коју дели Kylie Jenner (@kyliesnapchat) дана

Ispostavilo se da ovaj potez i nije bio toliko iznenađenje. Najmlađa članica porodice Jenner je skoro isključivo nosila Adidas u proteklih nekoliko meseci, a njeni prijatelji i porodica su, kako se navodi, navodno poslali joj personalizovan par patika marke Adidas nešto malo pre njenog 21. rođendana koji je bio 10. augusta.

Kylie je ranije bila promoter suparničkog branda Puma i to od početka 2016. godine, ali ova objava je definitvno povlači u klan Adidasa sa ostatkom svoje modne porodice.

Starija sestra Kendall se redovno može videti kako nosi poznati dizajn sa tri pruge i bila je na čelu pokreta #TracksuitNation, koji su mnogi zavoleli početkom 2018. godine. I ako sve ukazuje na to, verujemo da će porodica Jenner i brend Adidas doneti neke nove modne trendove.

Započinje era patika!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde