Franc Jozef dukati kao savršen poklon

Zlatnici se poklanjaju u specijalnim prilikama od davnina, ne samo u našoj državi, već i svuda u svetu. Bez obzira da li se radi o rođenju deteta ili pak proslavi punoletstva ili godišnjice braka, dukati su uvek prikladan i primeren poklon.

0
1096
Franc Jozef dukati kao savrsen poklon

Franc Jozef dukati kao savršen poklon oduševiće gotovo svakoga!

Kada tražimo idealan poklon za lepšu polovinu, roditelje, decu ili drugu dragu osobu, retko šta materijalno može u potpunosti očarati i ostaviti bez teksta. Takav poklon su upravo zlatni novčići, kao vid čistog zlata.

Zlatnici se poklanjaju u specijalnim prilikama od davnina, ne samo u našoj državi, već i svuda u svetu. Bez obzira da li se radi o rođenju deteta ili pak proslavi punoletstva ili godišnjice braka, dukati su uvek prikladan i primeren poklon. Oni sa sobom donose i praktičnu i upotrebnu vrednost, ali i kulturološku i istorijsku. Prema tome, kupovinom i poklanjanjem zlatnog dukata nikako ne možete pogrešiti.

Neki od najpoznatijih i najtraženijih su svakako Franc Jozef dukati. Jednostruki i četvorostruki dukati korišćeni su i kao trgovačke kovnice sve do 1915. godine. Dizajn ovih novčića je prvi put izrađen 1872. godine. Franc Jozef bio je car koji je vladao Austrougarskim carstvom čak 68 godina, što se smatra jednom od najdužih vladavina monarha u modernoj istoriji. Upravo njegov profil krasi prednju stranu zlatnog novčića.

Zašto su upravo ovi dukati savršen poklon i u kojim prilikama ih je zgodno darovati otkrivamo vam u narednim redovima.

Zlatni novčići kao savršen poklon za rođendan

Proslave rođendana svakako su prilike u kojima bi trebalo darovati specijalne i posebne poklone. Ovo je naročito važno kada govorimo o prvim ili osamnaestim rođendanima ili pak o rođendanu bliske osobe u poznim godinama života.

Franc Jozef dukati kao savrsen poklonRođendani su savršen povod da nekome darujete nešto što ima veliku važnost, ali i nešto što je veoma praktično. Zlatni dukati su poklon koji se prenosi sa generacije na generaciju, i kao takav ima ogromnu sentimentalnu vrednost. Oni su poklon kojem će se primaoc rado vraćati i koji će pamtiti. Prema tome, zašto ne biste iskoristili prvu priliku da nekome ulepšate rođendan i poklonite mu upravo Franc Jozef dukat? Sigurni smo da će vaš poklon biti onaj koji će dragoj osobi izmamiti osmeh.

Mali Franc Jozef dukati kao savršen poklon za godišnjicu braka

Godišnjice braka takođe su prilika za koju je teško odabrati poklon koji bi iskazao svu silinu emocija koju osećate prema voljenoj osobi.

Čisto zlato, u obliku novčića ili pločica, uvek je pravi izbor. Ovakav dar neretko može biti i početak štednje u zlatu, što kasnije osigurava finansijsku budućnost osobe koju volite. U kriznim vremenima, kada je tržište nesigurno, poklon u vidu čistog zlata je nešto najbolje što dragoj osobi možete dati.

Neka upravo Franc Jozef dukat bude početak zajedničke štednje u zlatu ili investiranja u isto. Zlato se kroz vekove pokazalo kao jedna od najsigurnijih investicija, kao mirno utočište i luka ulagačima. Prema tome, poklanjanje čistog zlata u obliku dukata ili novčića ne može biti greška!

Veliki Franc Jozef dukat kao poklon poslovnim partnerima

Poslovni darovi mogu imati veliku ulogu u održavanju dobrih veza i odnosa sa partnerima, zaposlenima i važnim klijentima. Prema tome, kada ih birate morate voditi računa o njihovoj vrednosti.

Da li postoji bolji poslovni poklon od čistog, investicionog zlata? Ono govori samo za sebe.

Zlato je redak, dragoceni metal koji je svoje dobre strane kada je u pitanju investiranje, pokazao i pokazuje od davnina. Prema tome, pokažite svojim saradnicima da vam je stalo do održavanja pozitivne atmosfere u kompaniji i poklonite im Franc Jozef dukate.

Franc Jozef dukati kao savrsen poklonVaš izbor mogu biti mali i veliki Franc Jozef dukati, koje možete kupiti u kompaniji Insignitus GOLD. Ova kompanija specijalizovala se za trgovinu plemenitim metalima, među kojima se najviše ističu zlato i osmijum. Osim Franc Jozef novčića, možete pronaći i Wiener Philharmoniker zlatne dukate, savršene za ljubitelje klasične muzike. Isto tako, možete kupiti i investiciono zlato u obliku pločica raznih gramaža.

Za više informacija o kupovini čistog zlata u svakom trenutku možete kontaktirati kompaniju Insignitus GOLD.