Danas izlazi novi Spider-Man DLC pod imenom Turf Wars

U pitanju je drugi deo DLC-a koji se zove "The City that Never Sleeps" i daje nam tri sasvim nove priče o avanturama superheroja iz komšiluka.

0
160
spider-man dlc turf wars
Photo: Promo

Jedna od vrlo retkih kritika nove Spider-Man igre je svakako i to što je glavna priča veoma kratka. Kako bi to rešili, Insomniac Games su uključili i DLC koji nudi kompletno novu, uzbudljivu priču pod imenom „The City that Never Sleeps“ koja dolazi iz tri dela.

Prvi deo je izašao krajem oktobra i zove se „The Heist.“ Radnja prati Crnu Mačku (Black Cat), Spajdermenovu bivšu devojku kriminalca koja se vraća u grad da obavi veliku pljačku. U pokušaju da je uhvati, Spajdermen biva uvučen u konflikt sa nemilosrdnom Maggia kriminalnom familijom.

Tri nova kostima koji se dobijaju u ovom delu su Spider-UK (britanska verzija koja se pojavila u stripovima 2014.), Scarlet Spider II, kao i Resillient Suit.

Drugi deo DLC-a pod imenom „Turf Wars“ izlazi danas, a priča prati Spajdermena koji se suprotstavlja starom neprijatelju, Hamerhedu. Kao i kod prošlog dela, i u ovom se dobijaju tri nova kostima – Mangaverse Spider-man, the Iron Spider, the Spider Armor MK I.

U decembru bi trebalo da se pojavi i treći deo koji se zove „Silver Lining.“ Iako se priča još ne zna, na osnovu naslova bi moglo da se pretpostavi da će jedan od glavnih Spajdermenovih protivnika biti Silver Sable.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde