Da ne poverujete – Nije bolest sve što boli!

Devojka nije ni shvatila da je obula totalno pogrešno sandale dok je kukala celu noć da je štikle 'ubijaju'!

0
1225
instagram ppogresne cipele
Foto: Instagram

Gospođa se celo veče žalila na neverovatno neudobne cipele, a kada je objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira svi su shvatili u čemu je problem i nisu mogli da veruju šta je uradila.

Ko nema u glavi, ima u nogama, doslovno. Mnogo puta smo u životu imali priliku da ovu narodnu mudrost vidimo na primeru. Međutim, obično se pod time podrazumeva da osoba nešto zaboravi zbog čega se mora vraćati i uzeti to što je zaboravila. Ali naša današnja junakinja ipak nije ništa zaboravila. Ona je bila u punoj ‘ratnoj’ spremi, sređena od glave do pete. I od pete do nožnog palca.

Mnoge žene, dobro znaju da provesti celu noć na visokim štiklama zna biti jako bolno. Tako je i naša Ayleigh McGhee iz Glasgowa u Škotskoj mislila da je noge bole jer su sandale s vrtoglavim potpeticama nove. Stajala je celu noć u kuhinji dok je žurka bila u toku, a njeno svečano izdanje ovekovečilo se i na fotografijama.

pogresna cipela instagram
Foto: Instagram

Tek idućeg dana jedna od tih fotki koju je snimila prijateljica pokazala je da se Ayleigh baš nije snašla što gde ide s tim sandalama koje su imale mnogo remenčića. Kada je prijateljica pregledala fotke od noći pre shvatila je da nije baš normalno što se nožni prsti prelivaju izvan ruba sandala. Bilo joj je sumnjivo i shvatila je šta je loše na celoj slici.

„Ayleigh je zapravo kukala celu noć govoreći da ne može da hoda u svojim cipelama, a ja sam tek jutros shvatila da ih je obula na krive noge“, napisala je prijateljica Georgia na svom Twitteru i lansirala ju u zvezde.

pogresna cipela instagram
Foto: Instagram

Naša junakinja je završila u medijima zato što je levu sandalu obula na desnu nogu i obrnuto, a to je shvatila kada je videla sliku koju je objavila prijateljica.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde