Angelina Jolie je crnom haljinom pokušala prekriti svoju krhku figuru

0
905
angelina jolie sa decom
Photo: Instagram @angiejoliepittfans

Iako se još uvek ne nazire kraj sudskog epiloga brakorazvodne parnice s Bradom Pittom, ali i dela koji se tiče starateljstva nad šestero dece, slavna Angelina Jolie u potpunosti se posvetila majčinskoj ulozi, pritom ne skidajući osmeh sa lica.Nakon boravka u Londonu u sklopu snimanja novog nastavka filma ‘Zlurada‘, Angelina Jolie s decom se vratila u Los Angeles gde su je dežurni paparazzi ulovili u društvu najstarijih ćeriki – 12-godišnje Shiloh i 13-godišnje Zahare.

Dan u šopingu s ćerkama Angelina je provela u elegantnom izdanju, kojim je dominirala crna haljina maksi kroja s detaljem čipke na leđima i laserski obrađenog materijala kože na području dekoltea.

Zahvaljujući kroju haljine Angelina je uspela prekriti krhku figuru, a da je veliki ljubitelj modne klasike, dokazala je odabirom nude cipela u špic slavnoga Christiana Louboutina i dodacima poput crne torbe clutch s potpisom modne kuće Celine kao i Fendijevih sunčanih naočara.

‘Imam svoje uspone i padove, međutim pretpostavljam da me je sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, ali kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj deci. Ona prolaze kroz vrlo osetljive godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih’, svojevremno je izjavila 43-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper’s Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde