Predstavljamo vam 5 trendova dijamantskog nakita za 2022. godinu!

Šta je to što nas očekuje u 2022. godini kada je dijamantski nakit u pitanju? Sigurni smo da ćete biti oduševljeni sa novom energijom i stilovima koje su vam dizajneri nakita pripremili za ovu sezonu!

0
759
5 trendova dijamantskog nakita

Ove godine, dijamantski nakit će biti smeo, veseo , androgen – i savršeno u skladu sa živahnim raspoloženjem koje svi očekujemo u narednom periodu.

U sledećim redovima pročitajte šta je to što nas očekuje u 2022.godini. kada je nakit sa dijamantima u pitanju.

Metal je ponovo u modi!

Lagani, slojeviti, jedva prisutni i suptilni komadi nakita koji su dominirali protekle godine uskoro će ustupiti mesto ozbiljnom „hardwar-u“. Novi modni dodaci za ovu sezonu, su dramatični stilovi lančića koji „podižu“ svaki izgled, od letnjih majica do pletenih džempera.

Robusan, nametljiv nakit kome dašak elegancije i suptilnosti daju nežni dijamanti, zavladaće modnom scenom ove sezone!

Dijamanti i biseri

Biseri su ponovo u modi!

5 trendova dijamantskog nakita Kombinovanje nakita sa dijamantima i biserima je ove godine došlo kao veliko osveženje među dizajnerima nakita.

Lepota kontrasta koja nastaje simbiozom „morskih dragulja“ sa oštrim stilovima dijamantskog reza, uključujući i crne dijamante, očaraće pripadnice lepšeg pola.

Bilo da se radi o vereničkom prstenu sa dijamantom, ili nekom drugom komadu nakita, spoj ova dva elementa ostaviće svakoga bez daha.

Dijamanti i biseri daju magičnu kombinaciji koja pokazuje vašu smelost u kombinovanju.

Gender-Free dijamantski nakit

Dijamanti ne poznaju rod! Namenjeni su podjednako i ženama i muškarcima.

Uspon nakita „bez roda“ biće očigledan ove sezone, jer sve više dizajnera stvara uniseks stilove koje svako može da nosi.

5 trendova dijamantskog nakita Stilovi koji se uklapaju u ovu kategoriju imaju tendenciju da budu udobniji i diskretniji. Prilikom kombinovanja razmislite o manjim dijamantima, čistijim linijama i minimalističkim izgledima koji će se dopasti kako jačem, tako i nežnijem polu.

Markiz rez dijamanta kao „fashion yes-yes“!

Markiz rez je bio u modi i egzistirao decenijama, ali ove godine ga je raznovrsnost oblika učinila privlačnim za mnoštvo pridošlica u oblasti nakita.

Dijamantski prsten  markiz reza izdužuje prst kada ga stavite vertikalno, a kada ga okrenete na stranu, istok-zapad, skoro da liči na „zlo oko“.

Prsten sa dijamantom sečen markiz rezom obično je malo niže postavljen, što omogućava aktivniji način života. 

Idealan je za neveste koje žele nešto drugačiji verenički prsten sa dijamantom.

Fensi brušeni dijamanti su doživeli svoj vrhunac u predhodnom periodu, a markiza je spremna da ponudi mnoštvo različitih kombinacija u 2022.

Igrajte se sa bojama!

Žive, sočne boje daju nakitu eksploziju visoke energije.

5 trendova dijamantskog nakita Od svetlih emajla do divnog dragog kamenja, velika paleta boja je svuda. 

Nova sezona će biti obojena veselim bojama kako kada je garderoba, tako i kada je nakit u pitanju.

Naš savet je da se ne plašite se eksperimentišete, ponesite drago kamenje u boji uvek i svugde, jer će svakoj kombinaciji dati dozu poletnosti i neke nove energije!