Vodič za nove muške mirise za jesen 2017.godine

0
516
muskarac parfem noviteti

Kako se približavaju hladniji meseci, dolazi vreme za nove stvari, kako bismo spremnije dočekali zimu. Svet parfema je uvek spreman da odgovori novim trendovima i ponudi nešto novo, pa samim tim ni jesen 2017.godine nije izuzetak.

Ako ste tip muškarca koji je odan proverenim i dobro poznatim mirnsim notama, ne znači da na vašoj polici nema mesta za nešto novo, zar ne?

Pred vama je teška odluka – koji parfem treba izabrati? Da li ste više za nešto oštro da odražava zimsku hladnoću, ili pak, nešto toplije što podseća na ugodne noći kod vatre?

Izbor je na vama, a mi smo vam izvodijili neke najprimamljivije mirisne note ove jeseni.

 1. L’Homme Prada Intense by Prada

novi parfemi jesen muski parfem

Ovaj zimski parfem sadrži mnoge iste note kao klasična verzija , uključujući amber i iris. Međutim, ovaj novi parfem ima ozbiljno pojačan miris zahvaljujući dodatnim moćnim notama kedra, pačulija i tonke za dodatnu toplinu.

2. Feel Unique, Yves Saint Laurent 

ysl noviteti parfemi

Miris koji ima jasnu dualnost za koju se kaže da predstavlja ličnost modernog čoveka. Svetlo i tamno u jednakoj meri, gornje note geranijuma i belih aldehida nude miris citrusa, dok balzam tamjana i zrna tonka stvaraju snažnu i senzualnu bazu.

3. Stronger with you by Armani

armani novi parfem muskarci

Emporio Armani je sa lansiranjem ovog parfema i njegovog ženskog partnera, “Because It’s you“, lansirao dve nove potpuno nove note. Dok je ženski parfem vezan slatkom, cvetnom kompozicijom, muški miris preuzima klasične note kestena i žalfije iz kojih se oseća miris jeseni. Dodavanje dimljene vanilije, ružičastog bibera i listova ljubičice takođe daje kremast, super-senzualni kvalitet.

4. Man in Black Essence by Bvlgari

bvlgari man in black nova kolekcija muski parfem

Novi dokaz muškosti je najnoviji parfem iz Bvlgari kolekcije “Man in  Black“. Definisan idejom o kontrastima, sadrži note ruma, mošusa, smole i guaiac drveta koji mu daju senzualnu, orijentalnu vibraciju.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde