Ruže kao idealan poklon za svaku priliku

0
4442
Ruže

Ruže, po mišljenju mnogih ljudi, imaju najlepši miris među cvećem. Buketi i pojedinačni komadi predstavljaju idealan poklon za svaku priliku.

Ruže su savršeno sredstvo za izražavanje naše ljubavi i zahvalnosti

Većina muškaraca zna da cvećem na najbolji način pokazuju svoju naklonost.

Tokom godina, pored tradicionalnih formi, kao što je bela ruža, razvijeni su prefinjenih stilovi i originalniji vidovi darivanja ovog prelepog cveta.

Najčešće boja ovog cveta određuje odgovarajuću priliku; međutim, treba razmotriti i druge faktore kao što su broj i vrsta ruža.

Ruže za venčanja

Ruže

Bez obzira na veličinu venčanja, većina parova smatra da je cveće jedna od najvažnijih stvari koje treba detaljno planirati. Bilo da imate tradicionalnu ceremoniju ili se venčanje odigrava na plaži, cvetni aranžmani su obavezna dekoracija.

Za venčanja se, pre svega, vezuju bele ruže. Ona simbolizuje jedinstvo i čistoću povezanu sa novom vezom koju brak donosi. Ne samo cvetni ukrasi, već i bidermajeri i buketi za deveruše često su napravljeni od belih ruža ili, pak, njihove kombinacije sa drugim cvećem čija boja odgovara temi venčanja.

Beneton ruža u duginim nijansama u poslednje vreme je postala trend, zbog svoje neobičnosti i lepote.

Ruže su obavezni poklon za Dan zaljubljenih

Ruže

Crvene ruže su klasika sa kojom nema greške. One su postale krajnji simbol ljubavi i idealne su ne samo za Dan zaljubljenih, već i za godišnjice ili kad god želimo da kažemo “Volim te”. Pojavljuju se još u doba Grka i Rimljana, a vezivane su za Afroditu i Veneru, dok u Hrišćanstvu za Devicu Mariju.

Kroz svoju dugu, istoriju, crvene ruže su postale simbol koji objedinjuje strast i lepotu, a njihova veza sa romantikom je jedna od najtrajnijih i najpoznatijih tradicija u cvetnoj zajednici.

Ruže su asocija za 8. mart

Iako mnogi crveni karnafil vezuju za Dan žena, idealan poklon ipak jeste buket ruža. Za 8. mart su savršena prilika da pokažemo koliko smo zahvalni bakama i majkama za sve što čine za nas; drugaricama da izrazimo koliko nam znači njihovo prijateljstvo i, naravno, voljenoj dami koliko nam je stalo do nje.

Ovom prilikom imajte u vidu da crvene ruže simbolizuju ljubav, žute pokazuju prijateljstvo, a ružičaste predstavljaju divljenje.

Novina su dehidrirane ruže koje su odličan poklon, jer mogu trajati čak do šest meseci.

Ruže kao rođendanski poklon

Ruže

Zanimljivi buketi u korpi ili kutiji sa satenskom trakom koje će slavljenica dobiti na kućni prag najlepši su način da dragoj osobi pošaljete srećne rođendanske želje.

Ovo cveće je pravi izbor i za rođenje deteta. Ovaj emotivni trenutak mamama čestitajte nežnim buketom. Izaberite žute ili bele ako je u pitanju dečak ili roze za devojčice, i ne zaboravite da buket upotpunite slatkom plišanom igračkom ili baby balonom sa interesantnim natpisom.

Cvećara Jelena u svojoj bogatoj ponudi ima ruže raznih boja i vrsta, kao i slatke igračke, raznovrsne balone i slatkiše koji će ovaj cvetni aranžaman pretvoriti u idealni poklon bez obzira o kojoj prilici je reč.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde