Porsche Fearless Limited Edition – Nemački dizajn i američka snaga

0
1253

Čamci su najbolji način za uživanje na vod. A pravo uživanje je dok sečete talase u nekom moćnom gliseru.

Ako volite brzinu, stil i eleganciju onda nema boljeg plovila od glisera dizajniranog od strane nemačkog proizvođača sportskih automobila Porsche-a.

Porsche gliser

Dizajn ovog luksuznog glisera, koji je osmislio tim Porsche Design Studio podsetio nas  je na dedu svih Porschea, Carrera GT 205 . Njihov pristup, kaže Roland Heiler, iz Porsche Design Studio, bio je „vrlo sličan tome kao kada dizajniraju automobil.“

Da bi se postigao maksimalan autoban stil, dali su mu odlike sportskog automobila. Stranice trupa ojačane su karbonom i na taj način su dobili glatku spoljašnjost ove vodene verzije Porsche-a, plus čvršći trup koji lako prolazi kroz talase.

Porsche gliser

Srebrni Porsche Fairlesd 28 odiše nemačkim stilom sa privlačnim krivinama i naravno neverovatno ikoničnom spuštenom zadnjom stranom!

Porsche gliser

Za snagu, naravno, uvek su zaduženi američki mišići. Moćni V-10 sa brutalnih 625 konjskih snaga – dizajniran od proizvođača Dodge Viper motora – dostiže maksimalnu brzinu od 160 km/h.

Porsche gliser

Dobro je što ova zver dolazi sa GPS brzinomerom, jer se čovek lako zamisli i pretera pilikom jurnjave pored obale i na taj način nađete u problemu sa policijom.

Napravljeno je samo 22 primerka i mogu se videti širom sveta.

Porsche je čamac koji definitivno vredi imati jer će vam garantovano pružiti nezaboravnu vožnju dok jurite sa vetrom u kosi pored neke prelepe obale.

Trenutna tržišna cena se kreće od 160.000 pa do 250.000 eura.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde