„Omražene“ torbice su se ponovo vratile i postale novi modni hit

0
1053
Torbia oko struka
Autor: Instagram

Donedavno na listi najomraženijih trendova iz prošlosti, na street style sceni ponovo je aktuelan svima poznati model torbe oko struka iz devedesetih godina prošlog veka, na našim prostorima nazivan „pederuša“.

Ipak, novi modeli najviše asociraju na te torbice jer se nose oko struka, ali njihov oblik i dezeni svakako su vrlo moderni i prate današnje trendove.

torba oko struka

Iako su bile skeptične, mnoge žene su im se obradovale i nabavile ih, a sudeći prema trenutnoj situaciji na modnoj sceni, biće u izlozima još neko vreme.

U obliku male pismo torbe, izrađene od meke veštačke kože i ogoljene od nepotrebnih detalja, istovremeno praktična i elegantna, nova hit torba svoje mesto je već pronašla u kolekcijama high street brendova. Ima ih u crnoj boji, ali i u jarkim, poput crvene i žute.

Inspirišite se popularnim trendseterkama i nova, elegantna izdanja torbica oko struka spojite s poslovnim klasicima ili ženstvenim haljinama. Mogućnosti je mnogo.

torba oko struka

Jesenju ponudu omiljenih high street butika obeležiće upravo ovaj model, pa ne oklevajte. Najveća prednost ove torbe krije se u činjenici da je dovoljno velika da u nju spremite osnovne sitnice za dan, a opet, oslobađa ruke u čemu se ogleda i njena velika praktičnost.

Za razliku od modela koje smo u prošlosti viđali kao osnovni deo uniforme turista, nove torbe oko struka su izrađene od kože i imaju zanimljive aplikacije na sebi.

torba oko struka

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde