Nova kolekcija Mirjane Vujčić Fall/Winter 2019 osvaja na prvi pogled

Nakon nežne boje lavande koja je obeležila čitavu sezonu Proleće/Leto 2018, modni studio Mirjane Vujičić je želeo da pronađe boju koja će biti podjednako autentična, nežna, suptilna i prikladna za hladnije vreme.

0
3254
Mirjana Vujičić kolekcija moda stil

Posetili smo modni studio Mirjane Vujičić i ostali zatečeni novom kolekcijom Jesen/Zima 2019. koja odiše elegancijom i modernim dizajnom.

Kako su nam rekli iz modnog studija Mirjana Vujičić kada su uzeli u obzir njihovu želju da pronađu boju koja je podjednako autentična, nežna, suptilna i prikladna za hladnije vreme kao što je to bila boja lavande koja je obeležila sezonu Proleće/Leto 2018, i počeli da rade na realizaciji njihovih vizija u proizvodnji, morali su da priznaju da nije bilo lako.

Uskladiti tonove boja kože i materijala, uskladiti ih do savršenstva pod pažljivim okom našeg dizajnera, tako da ta idealna kombinacija odgovara kriterijumima naše estetike.

Mirjana Vujičić kolekcija moda sti

Kada je pristigla koža za aksesoare, zaljubili smo se u boju koju nismo nigde do sada videli, i poput lavanda boje, znali smo da je to baš ono što smo želeli za ovu kolekciju! Boju smo nazvali „Light Cappuccino“.

Ona je topla i njen nežni ton podseća nas na najlepši i najukusniji italijanski kapućino, koji smo sinestezijom inspiracije, sećanja i vizije pretvorili u boju. Sa primesama puderaste nijanse, ova boja se savršeno uklopila u naše pastelne tonove. Mlečno bela, Svetloplava, Soft i Blush odnosno puder roze, boja Lavande i onda Light Cappuccino.

Neko bi rekao da smo zaista pravi hedonisti: prošlogodišnju kolekciju inspirisali su kolačići macaroons u boji mirisne lavande, ove godine  – kafa. Samo možemo reći, za kreativne duše, inspiracija je svuda oko nas!

Mirjana Vujičić kolekcija moda stiZato uživajmo ove zime ušuškane u naše nežno roze kapute sa unikatnim kožnim detaljima: kožnim kaiševima vrhunske hand made izrade i Aya i Mia torbicama u novoj boji!

Hladno vreme nije izgovor, tako da ćemo i ove zime prigrliti pastelne boje i najlepše moguće detalje uskladiti sa njima – uz naravno topli Light Cappuccino!

Pogledajte galeriju slika nove kolekcije i posetite sajt www.mirjanavujicic.com kako bi se bliže upoznali sa kolekcijom.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde