New York je dobio apartman samo za Instagram influensere u kojem mogu napraviti svoje fotografije

0
221
Partman za Instagram influensere
Photo: Village Marketing

Budući da su Instagram influenseri, konstantno u potrazi sa savršenom slikom, jedna kompanija iz New Yorka je napravila penthouse za one koji žele da njihove slike na Instagramu dobiju brdo lajkova i pratilaca.

Kada je Village Marketing, kreativna agencija, shvatila je da se njihovi klijenti koji su uglavnom influenseri u problemu da dođu do savršenih fotografija zbog nedostatka atraktivnog prostora i pogleda, brend je došao na ideju.

Umesto da rizikuju sa lošom fotografijom, Village Marketing je opremio apartman isključivo za uticajne influensere kako bi na pravi način mogli da izreklamiraju proizvode.

Prema Vickie Segar, osnivaču Village Marketing agencije, koja je dala intervju za The New York Times, prostor je kao „zlato“ za influensere.

„Sada su u mogućnosti da imaju mesto gde će se napraviti fotografije svog životnog stila i reklamnih proizvoda o kakvim su uvek maštali“, rekla je ona.

Zavidan stan, koji se nalazi na Manhattanu, ima 2.400 kvadratnih metara, mesečno iznajmljivanje je 15.000 eura i sadrži pink boje i druge za Instagram „neophodne“ dekoracije, dizajnirane od online firme za nameštaj Wayfair.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

“A Penthouse Made for Instagram” check out what @nytimes thinks about our new influencer studio! ☺️ link in bio

Објава коју дели Village Marketing (@villagemarketing) дана

#VillageStudio, penthaus apartman već je ceo u oktobru rezervisan od strane influensera koji žele da poziraju na roze kauču ili u velikom raskošnom kupatilu – gde se najčešće promovišu kozmetički proizvodi.

Aprtman za influensere
Photo: Village Marketing

Što se tiče najpopularnije sobe u stanu do sada, spavaća soba se pokazala kao hit – zahvaljujući svojim prelepim tapetama i udobnom, rakošnom roze krevetu.

Postoji tona jastučića na krevetu spavaće sobe sa kojima mogu da snimaju“, rekla je Segar za spavaću sobu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Pillow fights encouraged. #VillageStudio

Објава коју дели Village Marketing (@villagemarketing) дана

Tu je i krov sa predivnim pogledom na grad i nameštajem, koji je savršen za postavljanje i fotografisanje proizvoda.

penthaus apartman za influensere
Photo: Village Marketing

Iako je taj prostor otvoren tek u avgustu, već je korišćen za brojne postove uticajnih influensera na Instagramu koji su dobili hiljade lajkova.

Na skorašnjoj fotografiji koju je objavio Tiffany Jais, koja vodi nalog @flauntandcenter sa više od 103.000 pratilaca, svi su se divili dekoru kupatila, kao i proizvodima koji su prikazani.

apartman za influensere
Photo: Village Marketing

Još jedna vrlo popularna Instagram fotografija koju je objavila Tailer Malott, i na kojoj je prikazala njen outfit u dnevnom boravku penthausa, dobila je skoro 2.000 lajkova dok je slika  Cheralee Lyle dobila više od 8.500 sviđanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Keeping it comfy in my new knit cardigan and my grey @sofftshoes sneakers 💕 #DestinationSofft

Објава коју дели Cheralee Lyle (@cheraleelyle) дана

Ukoliko ste influenser i želite savršene slike, pasoš u ruke i pravac NY gde će vas sačekati apartman iz snova svakog Instagram influensera.

 

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde