Izrada sajta u 2022. godini – Kako da zauzmete svoju poziciju na netu

Izrada sajta u 2022. godini donosi izvesne novine.

0
25
izrada sajta u wordpressu u 2022 godini

Moderno doba prati visok stepen digitalizacije. Gotovo je neverovatno zamisliti danas život bez interneta, pametnih telefona, tableta i laptova. Ne samo da nam donose svet na dlanu, već predstavljaju značajno sredstvo u uspostavljanju poslovnih kontakata. Što je osnova za napredovanje i bolje pozicioniranje na konkurentskom tržištu. Imajući ovo u vidu ne čudi što kompanije nastoje da se bolje rangiraju na googlu kako bi bile vidljive potencijalnim potrošačima.

Bez obzira da li je reč o velikoj korporaciji ili malom preduzeću, zvanični sajt napravljen u WordPressu je najefikasniji način da budete prvi na google.

mobil shop prodaja opreme mobilni telefoni

Zahvaljujući neverovatno moćnoj platformi WordPress je stekao titulu najboljeg CMS sistema za upravljanje sadržajem. Što potvrđuje i činjenica da su vodeće svetske kompanije, poput Mercedes benza, CNN-a, New York Times-a, izabrale za svoje sajtove upravo ovu platformu.

izrada sajta u wordpressu u 2022 godiniZašto je izrada sajta u 2022. godini najbolji izbor za svako poslovanje?

WordPress je izuzetno funkcionalan. Mnoštvo različitih tema kreiranih za tačno određene delatnosti omogućavaju vam da pronađete dizajn koji u potpunosti odgovara vašoj kompaniji. Dok brojni plug-inovi dodatno proširuju funkcionalnost teme, čineći sajt atraktivnijim za posetioce.

S obzirom da je online prodaja sve popularnija, vrlo lako i brzo možete imati svoju web prodavnicu na ovoj platformi, bez rizika u pogledu zaštite podataka kako svojih, tako i kupaca. Naime, WordPress važi za najbezbedniji sistem otporan na brojne izazove koji dolaze od strane hakera, virusa, botova…

Ono što se posebno naglašava kada je u pitanju izrada sajta u WordPressu u 2022. godine jeste vrhunska SEO optimizacija koja garantuje dobro rangiranje na pretraživačima, ali i odličnu povezanost sa društvenim mrežama. Ne treba zanemariti ni činjenicu da ćete biti dostupni na svakom uređaju, jer se sajt savršeno prilagođava mobilnim telefonima i tabletima.

Izrada sajta u 2021. godini omogućava vam da pratite trendove

izrada sajta u 2022 godiniOd prvog dana postojanja WordPress se može pohvaliti najsavremenijim karakteristikama. Prateći razvoj web tehnologije ova platfomorma je unela izmene kako u pogledu izrade, tako i optimizacije sajta u 2022. godini.

Iako video na sajtovima nije novima WordPress je unapredio ovu opciju, te je olakšano postavljanje, kao i dodavanje u formi pozadina i zaglavlja na stranicama.

Kako su prošla i ova godina u znaku pandemije koju je izazvao korona virus, ljudi su okrenuti kupovini preko interneta. Zbog toga je WordPress poboljšao i mogućnosti web prodavnice. Takođe, obezbeđena je bolja komunikacija putem tzv. chatbots. Ovaj izum prepoznaje tekstualne ili glasovne upite korisnika i odgovara na njih u realnom vremenu. Samim tim je korisnička podrška znatno brža. Osim CRM i ERP integracije poslovni korisnici se odlučuju i za integraciju chatbots-a sa svojim prilagođenim razvojnim uslugama WordPress-a.

Izrada sajta u WordPressu u 2022. godini je u znaku višenamenskih tema. Korisnici su često u nedoumici da li da izaberu temu koja im se dopala ili onu koja je namenjena delatnosti njihove kompanije. Sada više ne moraju da brinu, jer su vodeći trend multifunkcionalne teme koje u jednom template-u pružaju dobru funckionalnost za bilo koju vrstu posla.

Ukoliko je WordPress sajt vaš izbor kontaktirajte SEO Team. Njihov stručni tim stvoriće sajt po najsavremenijim metoda, koje odgovaraju svim vašim zahtevima, i uz najpristupačniju cenu izrade sajta.