Kako najpovoljnije da dođete do Niša i iskoristite neverovatne low cost letove

Izuzetno povoljni low cost letovi su samo na korak od vas, ali kako napraviti taj korak? Mi pronalazimo rešenje za vas.

0
1072
low cost letovi

Ukoliko još niste odlučili gde ćete provesti novogodišnje praznike, mi vam predlažemo da iskoristite neverovatne low cost letove iz Niša i otputujete u inostranstvo. Među popularnijim destinacijama u ovo doba godine su svakako Budimpešta, Beč, Stokholm, ali i ostale prestonice širom Evrope. Zanimljivo je da se turisti neretko odlučuju i za generalno letnje destinacije kao što je Venecija jer zimi pružaju potpuno drugačiji doživljaj. U svakom slučaju low cost letovi iz Niša su sasvim sigurno najpovoljnija opcija za sva putovanja van zemlje. Kako biste uopšte mogli da iskoristite ovu priliku, morate prvo da pronađete i pouzdan prevoz do ovog grada.

Low Cost letovi iz Niša – Popularni s dobrim razlogom

Kada su u pitanju letovi iz Srbije, naši putnici nemaju previše izbora. Na raspolaganju su im dve opcije: aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu i „Konstantin Veliki“ u Nišu. Iako je aerodrom u Beogradu moderniji, sve se više turista iz godine u godinu odlučuje za niški upravo zbog low cost letova. „Konstantin Veliki“ vam pruža opciju da po veoma niskim cenama posetite neke od najlepših metropola širom sveta. Naravno, tu su i specijalni popusti koji obično važe tokom praznika tako da je sada pravo vreme za put.

Posetite vebsajt aerodroma i pogledajte kakve sve ponude agencije imaju. Pretraživanje specijalnih ponuda je najvažniji deo posla. Nikada ne znate na šta možete da naletite. Samim tim, krenite da planirate na vreme i probajte da iskoristite promocije kad god je to moguće.

Prevoz do Niša – Razne opcije

Naravno, da biste uopšte razmišljali o svim tim svetskim destinacijama, morate prvo da dođete do Niša. To može biti veoma komplikovano bez obzira da li putujete iz prestonice ili iz nekog drugog mesta.

Prevoz autobusom – Autobusi su često nepouzdani, posebno ako putujete iz provincije. Pored konstantnih stajanja i neočekivanih pauzi, autobuski prevoz je poznat i po kašnjenjima. Vrlo lako možete da propustite let zbog ovog kašnjenja i da vam čitavo putovanje bude upropašćeno.

Taksi prevoz – Na raspolaganju vam je uvek i taksi prevoz. Međutim, sve i da izaberete najjeftinijeg mogućeg prevoznika, suočićete se sa ogromnim troškovima. Kada sve to izračunate, utvrdićete da vam low cost letovi i ne predstavljaju neku uštedu.

Pomoć prijatelja – Naravno, ako vam nijedna od ovih opcija na zvuči primamljivo, poželećete da se okrenete nekom od vaših prijatelja za pomoć. Iako je vrlo verovatno da će vam izaći u susret i odvesti vas do Niša, da li stvarno želite nepotrebno da ih maltretirate? Na kraju će vam low cost letovi ugroziti i prijateljstvo.

low cost letovi

Prevoz putnika Beocontrol 

Imajući sve ovo u vidu, šta je najbolji izbor? Kako najefikasnije da stignete do Niša, bez obzira odakle krećete? Da li ste razmišljali o tome da angažujete profesionalnu agenciju za prevoz koja vas može odvesti tamo po vašem rasporedu i uz maksimalni komfor? Beocontrol Travel je proverena agencija sa dugogodišnjom tradicijom koja nudi usluge iznajmljivanja vozila sa profesionalnim vozačem.

Jednotavno izaberite termin koji vam odgovara, kao i vozilo i uživajte u putu bez konstantne brige da li ćete stići ili ne. Profesionalni vozač vam je stalno na raspolaganju, kao i veliki broj različitih vozila. Bez obzira da li putujete sami, sa voljenom osobom ili u većoj grupi, ova agencija je pravo rešenje. Posetite njihov sajt i pogledajte kako sve izgleda pre nego što se odlučite i, naravno, srećan put!

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde