Šta sa sobom donosi nova kolekcija venčanica za 2019/2020?

Ove sezone dizajneri su ostavili po strani klasična pravila, stvarajući nestvarne krojeve koje do sada nismo videli. Bez obzira da li je vaša venčanica iz snova ekstravagantna ili svedena, provokativna ili romantična, jedno je sigurno - originalni wedding look je zagarantovan!

0
2159
Nova kolekcija venčanica

Nova kolekcija venčanica za ovu sezonu ostaviće vas bez reči!

Iako salonima vladaju venčanice za proleće 2019, bridal industrija uveliko priprema sledeću sezonu. Kakva će biti nova kolekcija 2019/2020? Pitaju se buduće neveste koje polako počinju da planiraju svoje venčanje iz snova za kraj ove i početak sledeće godine.

I dok sa nestrpljenjem očekuju najvažniji dan u životu, pažnju privlače vodeći trendovi za venčanice koji su već izdvojili na Bridal Week-u. U mnoštvu modela možemo primetiti da konzervativni modni dizajn postepeno nestaje. Čak i princeza venčanice imaju sasvim novu formu.

 

Nova kolekcija venčanica

Ovog puta dizajneri su ostavili po strani klasična pravila, stvarajući nestvarne krojeve koje do sada nismo videli. Bez obzira da li je vaša venčanica iz snova ekstravagantna ili svedena, provokativna ili romantična, jedno je sigurno – originalni wedding look je zagarantovan!

Nova kolekcija 2019/2020 – novi stil!

Pravo iz ready-to-wear garderobe stižu slip haljine za venčanje. Sofisticirani kroj i lagani til ili veličanstvena čipka nežno se obavijaju oko tela, diskretno naglašavajući obline. Dok duboki šlic čini da ovaj model pleni ženstvenošću kao nijedna druga venčanica.

Iako spadaju u najlepše venčanice za leto, slip stil možete poneti bilo kada u toku godine. Dovoljno je da dodate elegantnu pelerinu ili ogrtač raskošnog tkanja – i postaćete prava snežna kraljica.

Nova kolekcija za 2019/2020. otišla je korak dalje u ležernom kroju. Tako je čuvena casual haljina na preklop postala must have venčanica. Kroj koji laska svakoj figuri pruža jedinstvenu kombinaciju klasike i modernih elemanata. Pa je možete nositi kako za tradicionlana venčanja, tako i na nekovencionalnim proslavama.

Nova kolekcija akcenat stavlja na materijal

Venčanice od satena su pravi sinonim za glamur.

Nova kolekcija venčanica

Njihova tajna se krije u najfinijem tkanju, koji je dobijen specifičnim preplitanjem u atlas vezu. Upravo prepoznatljiva baršunasta mekoća spoljašnjeg dela i prefinjena mat unutrašnjost ove modele pretvara u luksuzne venčanice.

Kako je u prvi plan stavljen skupoceni materijal, a ne detalji, satenske svadbene haljine namenjene su romantičnim nevestama koje neguju stil vanvremenske elegancije.

Pokazite ramena!

Venčanice sa golim leđima omiljene su svim nevestama. Međutim, nova kolekcija  ovaj stil ostavlja po strani, a u prvi plan stavlja krojeve spuštenih ramena.

Delikatna interpretacija korseta sa diskretnim dekolteom lagano nagoveštava neverovatnu dozu senzualnosti. Dok nežni vrat i lepo izvajana ramena najbolji su način da nenametljivo istaknete svoj sekspil i probudite pažnju gostiju.

Nova kolekcija venčanica sa spuštenim ramenima ima poseban dodatak koji će, sigurni smo, sve neveste obožavati. Reč je o šik karnerima. Nežni nabori okupirali su svaki deo haljine – od rukava, preko slojevitog donjeg dela venčanice u stilu princeze, pa do asimetričnih bočnih na eklektičnim krojevima.

Ukoliko želite prve da ponesete najnovije trendove posetite salon venčanica La Perla. U njemu vas čeka ne samo nova kolekcija venčanica već i novi modni dodaci za njih.

Ostavite odgovor

Molimo vas unesite vaš komentar!
Molimo Vas da unesete ime ovde