Početna Blog

Uz pomoć natalne karte skinuli smo za vas Bred Pita do gole kože

0
brad pitt natalna karta
Photo: Instagram screenshot @bradpittoffcial

Bred Pit je Bred Pit. Dobar glumac, lep čovek i komparacija za sve moguće neprilike sa sadašnjim ili bivšim dečkom.

„Šta mi glumiš ludilo, nisi ti Bred Pit. „

„Naravno da mogu bez njega. Pa nije on Bred Pit .“

„Možda bi ti ovo prošlo kad bih dobila Alchajmera i kad bi se ti opet rodio kao Bred Pit. „

Ali šta da kažu one žene koje imaju posla sa njim ?

Bred Pit je koleričnog temperamenta, njegov vladar se nalazi u koleričnom znaku, dok su mu vladar ponašanja Mars i Venera u kombinaciji.

Priroda njegovog temperamenta je vrlo prijatna, ali samo za one koje se izvlače na njega kao u primerima sa početka teksta.

Koleričan temperament ima svoje dobre i loše strane.

Dobra strana koleričnog temperamenta je što je osoba spremna da uhvati priliku u letu, što ne mari mnogo šta drugi ljudi misle, i to što ne oklevaju da učine ono što mora biti učinjeno.

Mana ovog temperamenta je nepromišljenost, naglost, pa i usijana glava, koju Bred svakako ima (Mars i Merkur su u konjukciji).

Njegov ljubavni život intrigira sve tabloide i obične smrtnike i smrtnice.

Bred je prikazan Jupiterom u Ovnu koji ima kvadrat sa Marsom. Naglosti i tvrdoglavosti mu ne manjka, a s obzirom da je Mars i vladar 12. kuće koji ima kvadrat sa Jupiterom preko pete kuće, poroci mu nisu strani i ne libi se da im se prepusti.

U velikom intervjuu posle razvoda od Angeline Jolie je rekao da je jedan od problema u njihovom braku bio upravo taj.

Bredove partnerke su prikazane Merkurom.

I Merkur i Jupiter su u kvadratu preko kardinalnih znakova (kardinalno označava brzo i naglo), što je već signal da bi njegova zajednica opstala, on mora da bude spreman na kompromis, što je jednom koleriku uz ovakvu postavku dosta teško da izvede.

U razmatranju ljubavnih odnosa, između ostalog treba da razmotrimo čovekov libido.

Bredov libido je vrlo jak i naglašen. Čak pet planeta nalazimo u libidoznim (požudnim znakovima) , dok je tačka Erosa u konjukciji sa njegovim Ascendentom.

Još jedannom u prilog tome ide i činjenica da njegov Mesec koji ima aplikacionu konjukciju sa Venerom, Bredu omogućva da nađe sebi ljubavnu frekvenciju koja mu odgovara.

Problem koji može da se pojavi između njega i njegovih partnerki, pored navednih faktora, jeste ako i njegove partnerke nemaju jednako naglašen libido da bi ispratile njegove potrebe.

Ljubav žena koja datira prema Bred Pitu otkako se pojavio krije se i u tome što su u njegovoj natalnoj karti Mars važni faktori isprepletani.

Kada ti neka drugarica kaže „čist testosteron“, znaš da misli na Bred Pita.

Niko nije mogao da odigra Ahila u filmu Troja bolje od njega.

Ko može da odigra sa Bred Pitom srećnu zajednicu za ceo život, Inspicio i Trendy.rs toj osobi čestita iz sveg srca.

Izrada horoskopa i natalnih karti

inspicio astrologija

 

Sportska elegancija: Irina Shayk zna kako se kombinuju trendovi ove sezone

0
Irina Šajk moda stil
Photo: Instagram screenshot @irinasharmy

U bež boji od glave do pete, manekenka Irina Shayk ponovno je pokazala da joj je moda u malom prstu. U predimenzioniranom camel kaputu klasičnog kroja, trapez pantalonama identične nijanse i sa modnim detaljima u ovoj neutralnoj, a istovremeno vrlo elegantnoj boji, sve je oduševila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GARAGE NEWS (@garagenews) дана

Kako bi razigrala jednobojnu kombinaciju opredelila se za malu torbicu leopard printa, hit ove sezone, a na noge obula takozvane ‘ružne’ patike visokog đona za kojima su poludele sve svetske trendseteke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@styleirinashayk је поделио/ла објаву дана

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели IRINA SHAYK (@irinasharmy) дана

Sandru Bullock su zadesile tri velike tragedije u samo nekoliko dana

0
Sandra Bullock tuga gubitak
Photo: Instagram screenshot @bullockxteam

Holivudska glumica trenutno prolazi kroz jako teško razdoblje, zbog kojeg maksimalno izbegava javnost.

Važnu gala večeru u Los Angelesu čija je tema bila žene u Hollywoodu, ipak nije mogla da propusti. Tada je s medijima podelila tužne vesti. Rekla je da je u septembru izgubila oca, a onda se iznenadila još jednim neverovatnim spletom okolnosti koji ju je šokirao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Bullock 💖👑 (@sandra_bullock_brazil) дана

‘Bilo je ovo užasnih nekoliko nedelja. Prvo mi je umro otac, a onda su mi uginula oba psa, zato se zaista nisam osećala spremnom da izađem u javnost’, objasnila je Sandra Bullock. Inače, lepa glumica poznata je kao veliki ljubitelj životinja, tako da je nakon gubitka prvog , odlučila da udomi dva psa. Reč je o čivavama i to ne običnim.

Pre dve godine, kada ih je uzela, Sandra je otkrila da je jedna čivava izgubila nogu u saobraćajnoj nesreći, a drugu je pronašla na plaži dok je šetala s bivšim suprugom Jesseom Jamesom. Za svoje voljene kućne ljubimce Sandra je bila jako vezana, pa ju je nakon porodične tragedije, gubitak njih jako pogodio.


7 opasnih mesta na svetu na kojima vam je zabranjen pristup

0
ostrva zabranjena za ljude
Photo: Pixabay.com

Na našoj planeti postoje mesta na kojima je ljudima zabranjen pristup ili su izuzetno rizična po život. Reč je o opasnim mestima na kojima bi vam život mogao biti ugrožen. Ona su zatvorena za posetioce, a samo neka od njih imaju stroga pravila za ograničen broj ljudi.

Bilo da su u pitanju politički, ekonomski ili sigurnosni razlozi, na tim lokacijama je strogo zabranjen pristup zbog čega ih obavija veo misterioznosti.

Donosimo sedam najopasnijih:

1. Ostrvo Gruinard, Škotska

Britanska vlada je 1942. godine kupila škotski otok Gruinard za testiranja bioloških oružja, a posebno antraksa. Zbog ekperimenta antraks je zagadio celo ostrvo i izazvao smrt 95 posto njegove populacije.

Do osamdesetih godina prošlog veka ovo ostrvo se smatrao najsmrtonosnijim mestom na Zemlji, a od 1986. godine počela su čišćenja. Danas se ostrvo smatra opasnim za sve vrste sisavaca, uključujući i ljude tako da je poseta strogo zabranjena, iako je navodno potpuno dekontaminirano krajem 20. veka.

Stručnjaci su upozorili da se spore antraksa zadržavaju u zemlji, zbog čega neće biti prihvatljiv za život nekoliko stotina godina.

2. Pećina Lascaux, Francuska

Ovaj pećinski kompleks potpuno je zatvoren za javnost od 2008. godine nakon što su se u hodnicima pećina proširile gljivice. Reč je o pećinama, koje se nalaze u Francuskoj, a na čijim su zidovima sačuvane najstarije slike ikad pronađene iz doba paleolitika. Pronađene slike stare su oko 17.000 godina i od neprocenjive su vrednosti za civilizaciju.

Pećine su pod zaštitom UNESCO-a i nalaze se na svetskom popisu baštine, a još jedan razlog zbog kojeg je ovo mesto moralo biti zatvoreno za javnost jeste to što su posetioci svojim ponašanjem ugrožavali opstanak neprocenjivih crteža.

3. Ostrvo Surtsey, Island

U vodama oko Islanda 1963. godine izbila je erupcija podvodnog vulkana i u vrlo kratkom vremenu stvorilo se novo ostrvo površine 2,7 kvadratnih kilometara. Dobilo je ime po divu s plamtećim mačem iz nordijske mitologije Surtru. Surtsey je idealno područje za proučavanje biokolonizacije.

Proglašen je prirodnim rezervatom 1965. godine. Otada je zabranjeno za javnost, a smeju da ga posete samo naučnici.

Posetioci su dužni da provere odeću i lične predmete kako u ovaj zatvoreni ekosistem ne bi slučano uneli seme iz spoljnog sveta.

Jedini vidljivi tragovi ljudskog uticaja na Surtseyu su napušteni svetionik na 150 metara visokom vrhu ostrva i montažna kućica koju koriste istraživači.

4. Ostrvo Ilha da Queimada Grande, Brazil

Ilha da Queimada Grande ostrvo je površine 0,43 kvadratna kilometra koje se nalazi 35 kilometara od brazilske obale. Iako na prvi pogled izgleda idilično, na njemu je oko 4000 zmija. Najotrovnija je od njih zlatna zmija (Bothrops insularis), čiji je otrov pet puta jači od ostalih otrovnica.

Kada ugrize, nastupa gotovo trenutna smrt. Upravo zato brazilske vlasti su zabranile posećivanje ovoga ostrva zmija.

5. Area 51, Nevada, SAD

Ovo je jedno od najtajnijih i najzaštićenijih područja na Zemlji. Ovome području u Sjevernoj Nevadi se niko ne sme približiti osim tajnih službi i vojnog osoblja s posebnim dopuštenjem.

Prema službenim izveštajima ovde se testiraju avioni i oružje, dok je teoretičarima zavere omiljena teorija kako je to baza gde američka vlada skladišti dokaze o vanzemaljskom životu uključujući i dokaze o navodnom sudaru s vanzemaljcima u Roswellu u Novom Meksiku 1947. godine.

Zaštićen je čak i vazdušni prostor iznad ove baze iznad koje je zabranjen prelet. Zanimljivo je da je njegovo postojanje priznato tek 2013. godine, a do tada je vlada tvrdila da baza ne postoji.

6. Ostvro Severni Sentinel 

Severni Sentinel prostire se na 72 kvadratna kilometra u Bengalskom zalivu. Jedan od najzatvorenijih i najmanje tehnološki razvijenijih naroda živi na ostrvcetu Severni Sentinel u Bengalskom zalivu, koji je najopasnije mesto na kojem se brodolomac može iskrcati. Pretpostavlja se da na ostrvu živi oko 250 domorodaca, a pričaju neklasifikovanim jezikom.

Pre desetak godina oni su ubili dvojicu ribolovaca koji su zalutali u njihove vode i približili se ostrvu. Sve što se zna o njima otkriveno je posmatranjem ostrva iz vazduha.

7. Vulkan i ostrvo Heard, Australija

Ovo mesto je proglašeno za najteže pristupačnim na svetu, a jedini njegovi stanovnici su tuljani, pingvini i ptice. Ostrvo Heard spada pod spoljnu teritoriju Australije, a smestilo se između Antarktika i Madagaskara. Ukupna površina mu je 953 kvadratna kilometra, a na njemu se nalazi čak 41 glečer.

2000. godine stručnjaci s Havaja su uočili lavu dugu 2 kilometra kako izlazi s vrha Mawson koji pripada 837 metara visokom i od tada aktivnom vulkanu.

Uslovi oko ovog ostrva su izrazito nepovoljni pa se oko njega može ploviti svega dve nedelje u celoj godini.

Šta nosimo ovog oktobra? Tri „must have“ odevne kombinacije

0
trendy portal odevne kombinacije jesen 2018

Ukoliko u svakom trenutku želite da izgledate šik i da budete u trendu, predstavljamo vam tri „Trendy“ kombinacije, koje su „must have“ za sezonu jesen-zima 2018/2019.

Sako-haljina sa duplim kopčanjem je idealan način da vaš stil dođe do izražaja. Dvoredo kopčanje, prati liniju tela i izdužuje siluetu. Na vama je da odlučite koja dužina vam najbolje pristaje. Moj predlog je mini u ljubičastoj boji, koja se idealno slaže uz crvenu torbu, dovoljno veliku, da vam u nju stanu sve potrebne sitnice.

Sako
Photo: Hello Beautiful

Modni trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali ono što ostaje aktuelno jesu džemperi.

Moja boja jeseni, u inat sumornom vremenu koje ona donosi, jeste crvena!

Kombinujte svoju omiljenu haljinu sa crvenim džemperom od kašmira, a kao obavezni začin dodajte crveni ruž.

Trendy
Photo: Hello Beautiful

Siva boja je uvek bila zahvalna za kombinovanje, a zajedno sa crnom, već godinama ne silazi sa modnog trona.

Džemper od kašmira u dve nijanse sive boje, idealno će se uklopiti sa kožnim pantalonama i salonkama sa visokom potpeticom, ako tome dodamo i crnu torbu sa diskretnim kristalima, vaša kombinacija će biti potpuna.

Trendy
Photo: Hello Beautiful

Zakoračite u novu sezonu, sigurne u svoj modni izbor 🙂

Vaša Maja

Zahvaljujemo se „Hello Beautiful“ salonu by Milica Vračar.

Ceca i Anastasija na reviji Inverno Caldo u fantastičnom izdanju

0
Ceca i Anastasija na reviji Inverno caldo
Photo: Instagram @raznatovicanastasija

Predstavljanje nove kolekcije najprestižnijeg modnog brenda u Srbiji iz prvog reda pratili su Anastasija Ražnatović, koja je treću godinu zaredom zaštitno lice brenda, njena majka Ceca Ražnatović, Danica Maksimović, Seka Aleksić, Gordana Šaulić i Sanela Mirković, Neda Ukraden, Zlata Numanagić, Mirka Vasiljević, Andjelka Prpić, Vanja Grbić sa suprugom Sarom, Marija Kilibarda, Marina Visković, Marina Tadić, Zorana Jovanović Zorannah kao i sve najpoznatije regionalne modne blogerke, urednici najuticajnijih medija i brojni drugi pripadnici prestoničke elite.

Za ovu priliku Ceca i Anastasija su se odlučile za belu kombinaciju pantalona i sakoa koje su upotpunile atraktivnom bundom i kaputom od prirodnog krzna. Majka i ćerka su na ovoj reviji prosto sijale i osmeh im nije celo veče silazio sa lica.

Koliko je interesovanje za reviju, za koju je koreografiju radila supermodel Slađana Tesla, svedoči i to da je bilo akreditovano preko 50 predstavnika medija koji su se jednoglasno složili da je događaj koji je otvorio sezonu jesenjih modnih dešavanja u Beogradu ujedno i modni događaj godine koji će teško biti nadmašen u doglednom periodu.

Modna policija: Anđela Savić – Ljubav prema modi i dobrim odevnim komadima

0
Modna policija Anđela savić
Photo: David Ćurčić

Najbolji ste onda kada to radite iz ljubavi. Dokaz za to je i moja ovonedeljna gošća, Anđela Savić. Pobednica prvog modnog nagradjivanja koje smo organizovali uz pomoć divnih sponzora i saradnika (PokretConceptStore, FarkDizajn i MajaJewelry).

Pored uspešnog braka, privatnog biznisa, ova devojka svakodnevno objavljuje odevne kombinacije koje odišu pre svega ljubavlju prema modi i dobrim odevnim komadima.

modna policija Andjela
Photo: Instagram

Kako se ona snašla u ulozi modne policajke saznaćete u produžetku teksta!

Možemo da krenemo!

1. Amra Olević

Modna Policija Amra
Photo: Instagram

Anđela: Amrezi je sigurno htela da izazove publiku svojim telom ali ova haljina pokazuje i više nego što bi trebalo. Modni promašaj.

David: Zigmanova haljina je pun pogodak. Trebala je samo na drugi način da je upakuje. Ima mnogo boljih kombinacija.

2. Sladja Allegro

Modna policija Slađa Alegro
Photo: Instagram

Anđela: Slađa je lepa žena, inače se ne nosi loše ali ovo što je obukla je užas… Svaki komad sam za sebe je dobar ali kao kombinacija NE.

David: Slađa je i više nego poradila na imidžu, ovo je zaista transformacija. Odlična je. Ovu ženu krasi neka čudna energija. Promena je veliki plus za nju, iskreno se nadam da će ovako i nastaviti. Ovaj bustier, kimono, šalvare, nakit, sve gradi odličnu celinu. Zajedno sa šminkom i frizurom. Dopada mi se.

3. Dragica Zlatić

Modna Policija Dragica Zlatić
Photo: Instagram

Anđela: Pruge su se vratile u modu. Bilo vertikalne ili horizontalne će bez napora stvoriti retro stil. Pruge imaju super moć i ne mogu da izgledaju loše. Savršeno!

David: Ovim stajlingom Dragica je opisala jesen. Ovaj model haljine savršen je za ovo vreme, boje su takodje odlične. Haljina super ide uz nju. Možda bih promenio obuću, ali i to je diskutabilno. Tako da, pun pogodak u suštini.

4. Ina Gardijan

modna policija indira
Photo: Instagram

Anđela: Tigrasto u kombinaciji sa crnom bojom je pun pogodak. Haljina na kopčanje bilo sa strane ili na sredini je uzela maha u modnom svetu. Sa ovakvim stajlingom nema greške i uvek ćete izgledati fenomenalno.

David: Da nokti nisu crvene boje bilo bi monotono. Nadam se da je bar obuća bila u drugoj boji. Ovo su oni trenuci gde detalji izvlače stvar. Ili si pogodak ili si uprskala. Inače jako lepa devojka, volim njene pesme.

5. Sara Jo

Sara jo modna policija
Photo: Instagram

Anđela: Udobnost i stil se više međusobno ne isključuju što nam je Sara Jo i pokazala.

David: Sara je promašaj u svakom smislu. Šta da kažem osim, BAD LUCK.

6. Maja Mladenović

Modna policija Maja Mladenović
Photo: Instagram

Anđela: Džemperi ako se pravilno nose, nećete izgledati preveliko i okruglo. Maja je povela računa da joj džemper ne bude predugačak i na taj način izbegla efekat preuveličavanja.
Sviđa mi se što je istakla struk “pederušom” koja je ponovo u trendu. Ocena 7.

David: Isto što važi za Inu, važi i za Maju. Detalji ponekad ili uprskaju ili prikažu kombinaciju u boljem svetlu. Ovde svakako glavnu reč vode detalji koji su odlično usklađeni jedni sa drugima. Pederuša, kačket, minđuše, odlično.

7. Marina Visković

Modna policija Marina Visković
Photo: Instagram

Anđela: Marina je i više nego zanosna. Srebrna haljina je nepogrešiva kombinacija uz visoke potpetice i efektan nakit. Ovoj kombinaciji bas ništa ne nedostaje.

David: Šta reći za Marinu? Savršena kombinacija.

8. Jelena Karleuša

Modna policija Jelena Karleuša
Photo: Instagram

Anđela: JK izgleda skupo, ma šta nosila. Šeširi su neizostavni komad u letnjim danima. Haljina od čipke maksi dužine već nekoliko godina ne izlazi iz mode i savršena je za leto.

David: Nisam kompetentan da komentarišem ovu ženu. Mislim da niko nije. Bravo!

Pogodak: Jelena Karleuša / Dragica Zlatić

Promašaj: Amra Olević

Zbilja hoćete jedan kaktus! Baka i prasica Cica uživaju u stanu na Banovom brdu (video)

0

Istina ovaj video ima jako dugo kako je objavljen na YouTube kanalu ali ruku na srce ništa tako skoro nas nije slatko nasmejalo.

Glavni junaci priče su jedna baka koja je u svojoj grasonjeri od 24m2 držala prasicu Cicu i to na Banovom brdu.

Video je smešan sam po sebi ali ako obratite pažnju na komentare gospođe umrećete od smeha 🙂

Pojačajte zvuk !

Odri Hepbern, diva koja je na modni tron stavila malu crnu haljinu

0
Odri Hepbern moda mala crna suknja
Photo: Instagram screenshot @louisathorner

Trend „male crne haljine“ oživeo je Givenchy u kultnom filmu „Doručak kod Tifanija“. Verujem, da je na tolikom značaju dobila upravo zato jer ju je nosila jedna od najlepših žena 20-og veka – Odri Hepbern.

Večita devojčica, nestvarne lepote, na modni tron je stavila malu crnu haljinu, koja je postala nezaobilazni deo outfita svih dama sa stilom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели soul💖CHIC💋journey ATELIER (@soulchicjourney) дана

Večita i neprikosnovena crna boja na najbolji način naglašava seksipil žene, koja će se pre svega u njoj osećati samopouzdano i ženstveno.

Obzirom da se radi o klasiku koji svaka dama ima, treba da znate da u njoj možete izgledati fenomenalno, bez obzira da li je nosite samu, ili je pak kombinujete sa različitim modnim dodacima.

Zahvaljujući „little black dress“, bićete uvek primećene, a moj predlog je da budete smele, poput Odri, i svoj look upotpunite uz tijaru i bisere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Universo da Elegância (@universodaelegancia) дана

Obzirom da je crna boja imperativ i ove sezone, predlažem da imate barem po jednu malu crnu haljinu za svaku priliku.

Vaša Maja

Bojana Ordinačev se pohvalila novim D&G naočarima koje su hit ove sezone

0
Bojana Ordinačev moda
Photo: Instagram screenshot @bojanaordinacev

Za Bojanu Ordinačev se ne može reći da je neko ko slepo prati modne trendove, jer je ova plavokosa atraktivna glumica izgradila svoj autentičan stil u kojem preovladavaju kombinacije farmerki i patika sa jedne strane i elegantne haljine i vrtoglavo visoke štikle sa druge strane.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ponovila sam se ♥️ @nicolasconceptstore #samonetabojana

Објава коју дели bojana ordinacev (@bojanaordinacev) дана

Kako je u jednom intervjuu dala izjavu za odevne predmete daje mnogo novca i uopšte joj nije žao zbog toga. „Dešava mi se da u radnji ugledam neku stvar u koju se zaljubim na prvi pogled, pa obavezno moram da je kupim. Nije važno da li su to čizme, košulja, pantalone… I bez obzira koliko košta, makar bila i najobičnija majica, spremna sam da platim koliko treba.“

Ne znamo koliko je platila ove D&G naočare ali savršeno joj stoje i znamo da u pravi jesenji hit.

1,295FanovaLike
5,350PratilacaFollow
278PratilacaFollow

Izdvojeni članci